14 Mayıs 2021 Cuma

GİZEMİN FAVORİLERİ

GİZEMİN FAVORİLERİ


Uzun zaman oldu dükkan favorilerinin ardından gizemin favorilerinin gelmesi... Malum durumlar, ülke şartları dükkan açılıp kapanmaları derken bugünlere kadar kaldı bu yazı... Neticede başardık ve sizler için benim dükkanda ayıldıgım , bayıldıgım ürünleri derledik , tabiki benim yazma stilim ve kurallarımla bu yazının patronu bugünlük benim ona göre :) umarım beğenirsiniz sizleri seviyorum .

LOTUS SEBASTİAN CHEESECAKE: Dükkandaki tartışmasız zirvenin sahibi... Hanımlar siz beni daha iyi anlarsınız , bu nasıl yenmesin ama ya, tabi sayenizde bulduğumuzu söylemek isterim, San Sebastian a sos diye diye bu güzelliği buldurdunuz bize iyiki varsınız haftada 3 dilim kendime gerisi size :)



FLAT WHİTE: Sütlü içeceksem net tercihim "Flat White" kahvesi baskın yumuşak kadifemsi bir içim sunuyor hem sertliği hem yumuşaklığı aynı anda sunabiliyor... Benim Anthony e davrandığım gibi :) belki ondandır Flat White a olan sevgim..




CHERRY BERRY: Kendim yapıyorum diye demiyorum aşırı sağlıklı ve hafif, şekeri az olmasına rağmen meyvelerin tatlılığı ile çok ferah bir içim sunuyor ve tabiki en önemli artısı çay bazlı bir içecek olup sıfır şurup ve tatlandırıcı içermesi..



LAVENDER LATTE: Bu senenin efsanesidir gözümde; gerçek lavanta ile yapılan çiçeksi, muhteşem kokulu bir kahve yaptık, muhteşem oldu siz de çok beğendiniz, şurupsuz nasıl lavanta olur demeyin deneyin ... ben sıcağını tercih etsemde soğuğu da bir o kadar iddalı.. he bu arada beyim beyfendi buldu.. Bunu yazmasam kesin lafını yapardı şşş seviyorum sizi..



FİLTRE KAHVE: Güne başlama motivasyonum olur kendisi , heleki nitelikli çekirdeklerle .. En favori kahvem . Evet bu arada filtre kahvemiz biraz hafif çünkü kapkara çekirdekten demlenmiyor ... Filtre kahvem kalp Ben :)






GİGİS CHOCOLATE: Hanımlar siz beni en iyi anlıyacak olanlarsınız, bazı dönemler kafamı içine sokasım geliyor o derece aşığım o derece tutkunum kendisine hergün yenecek şey değil fakat bazı günler HELP ME çağrılarıma ilk ulaşan ... Onu sevin onu kucaklayın çünkü acılarınızı dindirmek için yapılıyor :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder